האביב כבר כאן, וזה סימן שעונת המסיבות של איביזה בפתח! נסיך הטרופיקל האוס, קייגו, הכריז על רזידנסי במועדון העל Ushuaïa איביזה. המפיק הנורבגי ינגן שם מדי יום ראשון מה-20 ביולי ועד ה-31 באוגוסט.
בעונה הקרובה יצטרפו לליין-אפ גם שמות גדולים כמו מרטין גריקס, דימיטרי וגאס ולייק מייק עם מסיבת טומורולנד, וגם המותג ANTS ימשיך לארח אמנים מוכרים. הליין-אפים הסופיים עדיין נסגרים, אז צפו להכרזות נוספות בקרוב.
בשנה שעברה קייגו הוציא את האלבום המצליח שלו Kygo ויצא לסיבוב הופעות עולמי שכלל יעדים כמו יפן, גרמניה, דרום קוריאה, קנדה, ארצות הברית, בריטניה וצרפת. אבל הוא לא עוצר רק במוזיקה – יחד עם המנהל היהודי שלו, מיילס שאר, הוא משקיע גם ביזמות עסקית. לאחרונה הוא לקח חלק בפרויקט של מלון חוף חדש בלאס ווגאס, שם הוא צפוי להופיע יחד עם כמה מהשמות הגדולים בסצנה.
ואם זה לא מספיק, הפסטיבל הייחודי שלו Palm Tree Festival ממשיך לחרוש את העולם, ממקסיקו ועד אוסטרליה. ב-21 ביוני הפסטיבל יחזור לחופי ההאמפטונס בניו יורק עם אורחים מיוחדים כמו פישר, מאו פי ו-Blond:ish.