עקב מנת יתר: דמי לובאטו אושפזה בבית החולים

בר מנור | 25.07.2018

שתפו את החברים

אתרי רכילויות בינלאומיים מדווחים: כוכבת הפופ הבינלאומית פונתה לבית החולים בלוס אנג'לס ואושפזה בו לאחר מנת יתר של הרואין. דמי, שבשירה האחרון "Sober" הודתה שחזרה להשתמש בסם המסוכן, בעלת עבר רעוע בכל הקשור לסמים.

לובאטו בת ה-25 נחשבת לאחת מהכישרונות הגדולים ביותר במוסיקת המיין סטרים, אך גם לכוכבת ענק אשר סבלה מעבר עשיר בסמים מסוכנים. לאחר שהודתה בו בסרט דוקומנטרי אשר תיעד את מאבקיה בהמכרות, במחלת הבולמיה ובהפרעה נפשית ממנה היא סובלת, דמי שיחררה את הסינגל "Sober". באחת משורות השיר היא מבקשת סליחה מאמה לאחר שחזרה לצרוך את הסם המסוכן לאחר הפסקה בת 6 שנים. על פי הדיווחים מצבה של לובאטו יציב והיא צפויה לחזור לפעילות בקרוב.

https://www.youtube.com/watch?v=tiNGHj5O9Ic

לובאטו זכורה בעיקר בשל פריצתה הגדולה שהתרחשה עקב פרסומו של הסרט "קאמפ רוק" ששודר בערוץ דיסני. בסרט אשר שודר ב-2008, דמי כיכבה בתפקיד מרכזי שהפך אותה למפורסמת בשל כישרון השירה והמשחק העצום שהיה לילדה בת ה-16. מאז אותה פריצה, דמי סיפקה למעריצה 20 הופעות שונות על מסך הטלוויזיה (הופעותיה כשופטת בעונות האקס פקטור זכורות במיוחד), 9 תפקידים בסרטי ענק (לפחות שלושה מהם בסרטי דיסני), 6 אלבומי אולפן וצמד ספרים שכתבה.

נושמים מוזיקה אלקטרונית?
הצטרפו אלינו באינסטגרם ובטלגרם לעדכונים, הטבות וידיעות בלעדיות לפני כולם.
מכורים ממש? הצטרפו לקהילת הרייברים של ישראל


שתפו את החברים

עשוי לעניין אותך

נשמח לשוחח אתכם

צרו איתנו קשר

07-777-84449

בימים א'-ה' בין השעות 10:00-20:30

x
נשמח לשוחח איתך

אנא מלאו את הפרטים ונדבר בהקדם