רוכשי כרטיסים תובעים את מארגני אולטרה מיאמי בעקבות הביטול
זמנים קשים עוברים על תעשיית הפסטיבלים העולמית, אך נראה כי המצב של הפקת אולטרה גרוע בהרבה. למי שזוכר, פסטיבל אולטרה מיאמי היה אמור להתקיים בחודש מרץ, בדיוק בתקופה שבה הווירוס החל להתפשט בעוצמה ברחבי העולם וכך הוא היה הפסטיבל הענק הראשון שהתבטל.
רוכשי הכרטיסים אשר שילמו מאות ואף אלפי דולרים ציפו, ובצדק, לקבל את כספם בחזרה, אך במקום זאת, אולטרה הכריזו כי הם מעבירים את כל הכרטיסים לשנת 2021\2022 ומעניקים הטבות נוספות. עם זאת, אולטרה לא הסכימו להחזיר לאנשים את כספם, תוך שהם חושפים סעיף בתנאי הרכישה שלהם המאפשר להם לעשות זאת.
כצפוי, המהלך של אולטרה הכעיס מאוד את הרוכשים, אשר שילמו המון כסף על הפסטיבל ורבים בוודאי גם על טיסות ומלונות שלא יכלו לבטל. הקורונה גרמה לאנשים רבים לאבד את העבודה שלהם והכסף הזה היה יכול לשמש אותם בתקופה הקשה הזו.
וכעת, אולטרה עומדת בפני תביעה ייצוגית אשר התקבלה משני רוכשים ומטרתה היא להשיג בחזרה את הכסף ששולם עבור הכרטיסים למהדורת אולטרה מיאמי 2020.
הרוכש הראשון הוא סמואל הרננדז, תושב מיאמי אשר רכש שישה כרטיסים בעלות של 3,000$ והשני הוא ריצ'ארד מונטור תושב וושינגטון, שניהם לא קיבלו החזר כספי על הכרטיסים שלהם.
כאמור, אחד הסעיפים בתנאי הרכישה של כרטיסי אולטרה מציין שאם הפסטיבל יבוטל או ידחה, המארגנים לא יהיו חייבים לתת החזר כספי. התביעה טוענת כי החוזה לא חוקי והגיוני בעליל וכי הזזה של התאריך בשנה היא למעשה ביטול ולא דחייה. ואם החוזה לא מספיק גרוע, אז עוד מצוין בו שהמארגנים רשאים לשנות כל חלק שהם רוצים בחוזה וזאת מבלי להודיע לאף אחד.
רובנו הגדול לעולם לא קוראים את תנאי הרכישה של הכרטיסים שאנחנו קונים כי אנחנו סומכים על ההפקה, אבל כאן נראה שכל האמון של המעריצים הנאמנים הלך לטמיון.
לא נתקבלה עדין תגובה מהפקת אולטרה אבל ניתן בהחלט לראות כי הסיפור הזה הולך להיות מעניין מאוד.